TERAPI

HANNE LO PRIES

PSYKOTERAPEUT

TERAPI


Min arbejdsform er Helhedsorienteret. Jeg fokuserer ikke kun på problemet/symptomet men på helheden. Danner mig sammen med dig et ”større billede", finder blokerede områder og finder potentialerne. Vi arbejder sammen ind i problematikkerne (blokeringerne) og finder nye veje for dig, så energien (livet) kan flyde mere frit og ubesværet.

 

Mine redskaber er samtalen, nærvær, forskellige former for energiarbejde (krop), åndedrætsteknikker og healing.

 

Kroppen er et fantastisk instrument, som støtter vores hele væren her på jorden. Kroppen sender os et utal af informationer om hvordan vi trives. Din krop fortæller dig, hvordan du har det, om hvad der er godt for dig og hvad der ikke er godt for dig – og den lyver aldrig. Derfor er det vigtigt at lære at lytte til og reagere på kroppens signaler. Vores følelser bor i kroppen.

 

Du har en historie......du er ikke din historie. Vi finder gamle programmeringer og mønstre som står i vejen for din livsudfoldelse. Gamle programmeringer kører hele tiden i baggrunden, som et radioprogram vi er blevet døve overfor, men som styrer vores adfærd. Disse programmeringer er gamle tillærte vaner og overbevisninger fra vores opvækst. Disse programmeringer kan opløses således at livet kan udfoldes i overensstemmelse med dit autentiske jeg og dine  reelle behov. En tilstand hvor du i højere grad lever fra dit hjertes intelligens.

KONTAKT


 

Myggevej 5, 9000 Aalborg

hanne.p@post.opasia.dk

28 69 68 77